9.01.2007 г., 20:11 ч.

Вечна зора 

  Поезия
632 0 3
Вчера живота ме удари и в болка душата ми обви....
Днес коленичил аз ридая,но повече не ще търпя.
И в мрак обвит и аз ще го ударя...
С обещанието да няма повече сълзи.

Стига повече пътеки,не искам повече лъжи...
Днес ще падна,но ще ти покажа,че и живота може да кърви.
Утре аз започвам да се боря сред пурпурни лъчи...
Не казвай нищо,а последвай ме отвъд вечните зори.

В прах,живота мечтите ми превърна
и вятър понесе ги в безкрая на дните дъждовни.
Но една молитва на сърце целуна ме за миг...
и нощта разкъса от очите ми обагрени в сълзи.

Нека бъде ден за нас и сълзите ти изтрия...
Дали ще паднеш ти до мен,дали ще ти подам ръка...?
Нека шепот е съюзът наш,а живота последната врата,
която ще прекрачим двама...неразделни.

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??