31.10.2007 г., 18:23 ч.

Вечната любов 

  Поезия » Бели стихове
882 0 4

        Вечната любов

Прекрасна музика

разлива в чисти тонове

реки от думи.

Затварям пак очите,

за да чуя ромона

на дъжда безшумен.

Вълни от топли ласки

извират от сърцето,

достигат до устните.

Картина в нежни краски.

Картина на една любов,

погребала смъртта.

Една любов,

унищожила злото.

Любов, отхвърлила греха,

разтърсила света

с Кръвта, пролята на Голгота.

Вечната любов.

 

 

 

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??