19.10.2010 г., 23:17 ч.

Вечната ми тайна 

  Поезия » Любовна
517 0 0

Като мечта -

изглеждаше толкова невъзможно...

И плаках за тебе,

плаках, че няма как да се сбъдне.

 

Като сън - беше толкова прекрасно -

аз, ти и любовта...

Исках там, с теб да живея -

без граници, без правила.

 

Грях си ти за мен -

искам те, дори после в ада да горя.

Невъзможен, забранен -

обречен на друга жена.

 

Но ти в реалност се превърна,

случайност ли беше - не знам.

С една целувка всичко се промени -

сбъдна се сънят.

 

Като тайна ще те пазя -

завинаги скрита в сърцето.

И никой няма да узнае

колко много се обичаме двама с теб.



© Катя Бобойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??