11.02.2011 г., 13:20 ч.

Вечно разминаване 

  Поезия » Любовна
720 0 1

           Не закъснявай много...         
Ти и без това вече закъснял си.                                            

Или закъснялата съм аз ?!             

А ти си подранилият...
В предишния живот си обещах -

в този да те срещна.
И да бъде наш всеки миг...
Но пак размина се нашата среща.
Отново не на време се родих...

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??