Feb 11, 2011, 1:20 PM

Вечно разминаване 

  Poetry » Love
719 0 1

           Не закъснявай много...         
Ти и без това вече закъснял си.                                            

Или закъснялата съм аз ?!             

А ти си подранилият...
В предишния живот си обещах -

в този да те срещна.
И да бъде наш всеки миг...
Но пак размина се нашата среща.
Отново не на време се родих...

© Евита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??