18.02.2019 г., 9:49 ч.

Вечност 

  Поезия » Любовна
412 0 0

Две души - рожби на съдбата
Изваяни от болката скована.
И след толкова печална скръб, 
И след толкова отминали животи.

 

Само поглед нужен е, за да усетят общите си рани, веднага се познават!
По усмивката и по пламналата жар.
Знаят - душите си принадлежат.


Светът е същия, но не и те.
Погубени от огъня на любовта, 
душите им потъват в пепелта, 
да се възродят за нов живот и да се познаят пак!

© Цветелина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??