Великденчета
Пламнаха
и тази пролет,
опръскани
с Христова кръв.
Крехки
като вяра...
Смирени
като скръб.
Целунаха небето
и младите треви.
Стоплиха
сърцето!
Бог
ли ни прости?
Светли Празници, приятели!
© Радка Миндова Всички права запазени