27.05.2004 г., 10:16 ч.

Великолепие и нежност 

  Поезия
1344 0 0
Ако те бе дарила светлината,
ще топлиш скрита в тишината!
Ако земята дар бе дала,
ще си постеля,за да легна отмаляла!
Ако от вятъра си взела,
любовни бури ще изпратиш!
Ако проливен дъж си,
омразата в душите ще удавиш!
Ако си цвете нежно,
щи си за първа среща
или последен спомен на раздяла!

Но ти жена си просто,
докосваща като коприна,
да те послушам е вълшебство,
усетих толкова великолепие и нежност!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??