12.11.2017 г., 12:55 ч.

Венера среща Юпитер 

  Поезия » Любовна
455 1 5

Венера среща Юпитер в мъглявината

поглеждат се за малко и продължават пътя на въртене

не могат да се слеят във едно, но се привличат

и някога пак ще имат среща за минута време

 

Две планети ни напомнят за душите

искащи се и не можещи да се решат 

да срещнат погледа на другия и устните

страхът да си отхвърлен надделява над умът...

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??