15.10.2007 г., 17:24 ч.

вени, види... трици!!! 

  Поезия
930 0 3

вени, види... трици!!!

Какво да пиша на студени прозорци,
букви на скрежасал фон,
заблудени, голи - търсещи ескимоси,
яздят не пингвини, бели мечки, а скапан африкански слон.

Помогни!!!!!!!!!
Забрави!!!!!!!!!
Текст от криви запетаи всеки може да напише,
по-добре ми обясни на какво ли любовта мирише...

сини патладжани може би! Не вярвам...
на горена захар със солен привкус

на това се обзалагам!
на сините очи и русите коси, на блондина - толкова ме хваща гнус
давам... слона
за нагона... честна сделка... пренасяй кашоните на стара лелка и очаквай
благодарност... от тема в тема... само сенна хрема.

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??