23.11.2010 г., 22:04 ч.

Вербуван 

  Поезия
725 0 3

Вербувай ме, аз всеки път ще ставам по-безсилен,

играй си с мен, ръцете ми с въже ги завържи.

Макар на глас да го проклинам твойто име,

при теб дойдох отново да ме прелъстиш.

 

Дерзай с прегорялата си съвест блудна,

на своята наивност очите как да избода,

страстта ми е пияна, неукротима, луда...

поробих се, преди да искам глътки свобода.

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??