22.07.2020 г., 17:42 ч.

Верен път 

  Поезия » Любовна
501 0 0

Сълзата в очите ти, неспирната,

като първокласник ме възпита.

Сълзата - от щастие.

Като безумен ручей сълзата

в очите ми ме преоткри.

И аз - неслучайно я скрих.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??