8.05.2009 г., 6:51 ч.

Вериги от мисли 

  Поезия » Друга
427 0 1

 

 

Вериги от мисли.

 

Прошка,

от сълза брошка,

леко като богомолка

дава криле за потъване

в божественото колебание

на светлината от истината.

 

8.05.09

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??