15.02.2016 г., 18:17 ч.

Вероятно някога отново (на Теди) 

  Поезия » Друга
498 0 0

Вероятно

          някога

               отново

ще погалиш,

          сине,

 моите коси,

Вероятно

      тихо ще прошепнеш:

"Моля ти се,

                мамо,

                   не плачи!".

Пак ще кажеш

колко ме обичаш

и че сънувал си

оная нощ

как млада съм

и те люлея,..

 

на ръцете си,

не

в бебешкия кош.

 

И че много съжаляваш

ти задето

напоследък

твърде си зает -

с работа,

с любимата,

с  детето

и рядко идваш

в къщата

при мен.

Не съжалявай, сине,

нито ден!

С моята любов

пази се!

Спомни си люлка

от ръце,

помни ме,

сине, в своето

сърце!

© Elena Rafailova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??