16.09.2014 г., 10:23 ч.

Вервайте ми 

  Поезия » Хумористична
787 0 7

                                     Вервайте ми                 

 

                     Ако съпругата бе необходима,

                     и Бог щеше да има.

                     Това, че е напаст голяма,

                     говори фактът, че и папата няма,

                     в брачния хомот да се натика

                     не ще и дядо владика,

                     никой от наште духовни пастири

                     белята си не дири.

                     Затуй жената гледа да си хване

                     съпруг от нас... обикновените миряни!?! 

                                    

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??