25.09.2022 г., 11:17 ч.

Весел ручей 

  Поезия
440 5 13

Усмивката е малка стюардеса.

Денят е самолет, а те къде са?

Различните ми чувства, разлюляни,

пораснали до смях или от рани.

Върви край тях и носи им утеха,

със слънчеви лъчи, наместо дреха.

Усмивка – малка слънчева принцеса

дойде на гости и не само днес е

при мен, а всеки ден в зори ме учи

да бъда не цунами, весел ручей.

© Милена Френкева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ще откриете, че животът все още си заслужава, ако просто се усмихнете »

13 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??