14.06.2024 г., 16:56 ч.

Весел Щастлив 

  Поезия » Авторска песен
28 0 0

Да Вървим!
Да Напредваме!
Че пътят е един
и в съня дори.
Потребно е.
Така Е!
И Вярвай ти
Обичай
и богготвори...
Дела, с дела, с дела,
но и с думи прости...
И Прости ми,
че такъв съм аз „уви”.
Дух - сив, свенлив, и своеволен.
Весел и Щастлив?

© Веселин Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??