20.06.2009 г., 20:34 ч.

Веселина 

  Поезия » Друга
508 0 0

 

 

Момиче, с чара си

сърцето ми плени.

Красива, нежна,

тъй-прекрасна,

млада, дивна самодива.

Буги, Буги, Baby.

 

Веселина Baby бе това.

Най-прекрасна на света.

 

Буги, Буги, Baby.

Най-прекрасна на света.

С поглед опияняващ,

усмивка бяла страстна.

 

Веселина Baby бе това.

Най-прекрасна на света. 

Буги, Буги, Baby.

Момичето мечта. 

© Христо Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??