25.02.2008 г., 10:08 ч.

Ветре, ветре ... 

  Поезия » Пейзажна
522 0 6
    Ветре, ветре...


     Духай,  ветре,

     и коса  повей,

     и усмивка  мила

     нека да  изгрей...


    Понеси и  дъх

    на нежност,

    ухае, ех, ухае

    и кокичи  аромат..


   Духай, погали ни нежно,

   и синчеца слънчев разлюлей,

  пролет чакана, омайна,

  пак при нас  довей...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??