14.02.2017 г., 20:12 ч.

Вид любов 

  Поезия » Любовна
328 0 0

Дори и нещастна,

любовта е прекрасна.

 

Завихрени, страстни  вълни,

заровила в мене очи.

 

Ти чувстваш

душата ми как се поти.

 

Нахвърлени фрази,

сълзи на талази и

твоите тъжни очи.

 

Изпуснати мигове при

нас се завръщат,

като шеметни морски вълни.

 

Върховна наслада от

среща с мечтания  блян.

 

Върховна наслада от миг

във любов изживян.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??