18.05.2019 г., 4:05 ч.

Видовден на Кукуво лято... 

  Поезия » Любовна, Философска
371 2 6

Накрая и на теб ти пролича - 

наистина си всъщност като другите. 

Последната, обичаща жена - 

царицата на мечешки услуги. 

Излезе през носа ми тази обич. 

Вината си е моя. Извинявай. 

Омръзна ми - трохичките да молиш. 

Трапезата отдавна е разграбена. 

Обиждай ме, ругай и закрещявай! 

Блазе ти за богатството на речника. 

На Кукувото лято се надявай - 

за Видовден да плащам, 

че си грешка... 

 

Стихопат. 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??