3.04.2011 г., 21:32 ч.

Видя ли 

  Поезия » Хумористична
665 0 0

ВИДЯ ЛИ?

 

Видя ли? Не гледай със празна уста!

Изменнико, бронята хич не те носи.

Със теб за разплата ще дойде часа.

От теб щом замина, къде ли ще бродиш?

Нечестен, белязан от мойта история,

реликва ще имаш ли, или без очи

ще грееш? Но ти понакуцваш в теория.

Без моята сила тя нека горчи.

Тя беше ни връзката и тя раздели,

тъй както България скъса синджира.

За мене ще пишат, за тебе – уви...

Във мойта история не се класираш!

© Талант Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??