Видях слънце под снега.
Видях дъга, след дъжда.
Видях феникс с разперени крила, след пепелта.
Видях роза, копнееща за дъжда.
Така както след тъгата идва радостта.
Видях усмивка, заради малките неща.
...усмивка пораждаща надежда....
Видях радост от любовта.
Видях мъглата, сивотата, а след тях и светлината във душата.
Видях росата, блестяща по листата.
Видях пеперуда танцуваща из цветята, като луда.
Видях се да вървя из сивотата и светлината.
Видях двете лица на живота.
Видях и знам,че дъжда, който ни окъпва ни кара да растем.
Видях и знам, че след него винаги грейва светлината.
Видях и знам:
няма само мрак, но той е там, като знак,
за наш урок, колкото и да е жесток.
Видях и знам светлината е там в тунела
Видях и знам...
Вярвай и създай модела на утрешния ден,
за да може да блести той за теб и мен!
© Нина Сидерова Всички права запазени