12 мар. 2017 г., 21:58

Видях! 

  Поэзия » Другая
348 0 2

Видях слънце под снега.

Видях дъга, след дъжда.

Видях феникс с разперени крила, след пепелта.

Видях роза, копнееща за дъжда.

Така както след тъгата идва радостта.

Видях усмивка, заради малките неща.

...усмивка пораждаща надежда....

Видях радост от любовта.

Видях мъглата, сивотата, а след тях и светлината във душата.

Видях росата, блестяща по листата.

Видях пеперуда танцуваща из цветята, като луда.

Видях се да вървя из сивотата и светлината.

Видях двете лица на живота.

Видях и знам,че дъжда, който ни окъпва ни кара да растем.

Видях и знам, че след него винаги грейва светлината.

Видях и знам:

няма само мрак, но той е там, като знак,

за наш урок, колкото и да е жесток.

Видях и знам светлината е там в тунела

Видях и знам...

Вярвай и създай модела на утрешния ден,

за да може да блести той за теб и мен!

 

 

 

© Нина Сидерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря
  • Видяла си точно това, което трябва да види всеки човек!
    Продължавай да се радваш на малките неща! Поздравявам те, Нина!
Предложения
: ??:??