Видях очите ти... и в тях сълзите!?
Почувствах те с сърце и страст.
Докостнах те с душа любяща
докостнах те със страст.
А ти самотнице, мечтателко красива...
Не ме погледна даже и веднъж
Подмина ме в дъжда проливен
остави ме на остров пуст... да страдам!?
Надежда моя, майчице любима,
Ти бяла самодиво, обвита в блян...
В косите мой с тъга си вплела
Болката от любовта в неоткрит
до днеска океан.
© Ангел Всички права запазени