12.02.2008 г., 8:43 ч.

Видях се  

  Поезия » Друга
545 0 3
Видях се
там, където се преплитат
живота и смъртта;
там, където се събират
усмивка и сълза.
Видях се отново
творение на поета сляп,
замисленото слово,
превърнало солта в хляб.
Видях се...
тъй нежна и бяла,
прозаична, но не и вяла,
в ръце понесла спомен
за изгрев, за лъч вековен.
Дали това съм аз?
Видение от мрака,
пожънала студа
от очите... злост не чака,
а миражът оглушал,
стихва призрак... а не провал.
Да ли съм аз?
Тази твоя мъка
затворил в шепи - дал разлъка,
разтвори сърцето си сега,
дали отново ме видя...

© Лара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??