8.08.2018 г., 20:43 ч.

Видяхте ли я 

  Поезия » Свободен стих, Друга
456 0 1

О, Копривщице, хубава и свята!
Раждала си ти силни чада,
изпълнени със любов и правда!
Както майка обича си сина
и те кат нея любят страстно –
свободата жива и природата красива!
 

© shinnok Всички права запазени

1996г.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??