10.07.2014 г., 11:35 ч.

Вие 

  Поезия » Любовна
430 0 1

Вие ще се самоунищожите,

сами се самоизяждате

от завист и ревност

ослепели сте вие!

 

И вие в нападение дебнете

за обич и страст…

и така ли ще обичате вие

изкривено!

 

И продиктувано ви е някак,

и наизуст  обичате вие…

в нападение

за обич и страст! 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??