30.09.2005 г., 3:52 ч.

Виелици 

  Поезия
815 0 1
Виелици!
Мозъкът ми ридае.
Копнежи, любови, войни.
Кой е любимият ти гащник?
Кой е любимият ти актьор?
Кой е любимият ти капут?
Кой е любимият ти светещ началник?!
Виелици!
Мозъкът ми ридае.
Копнежи, любови, игри!
Има ли нещо по-важно
от твоите телевизори, свят?

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??