15.05.2018 г., 15:22 ч.

Виж ме 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
774 1 3

Виж ме, погледни ме, любов!

За тебе сложила съм  си очи - зелени изумруди!

Виж ме, погледни ме, любов!

За тебе сложила съм си коси от сутрешни лъчи!

Виж ме, погледни ме, любов!

За тебе сложих си устни с цвят на божури!

Виж ме, погледни ме, любов!

За тебе сложих си ръце от върбови клонки!

Виж ме, погледни ме, любов!

За тебе сложих си сърце от морска пяна!

Виж ме, хвани ме, любов!

Дръж ме здраво, за да не изчезна...!

 

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??