11.05.2008 г., 19:26 ч.

Виж ме... 

  Поезия » Любовна
769 0 3

- Виж ме...

- Очакван, желан от дните без теб!

- Виж ме...

- А днес съм щастлива и лека в смеха си!

- Виж ме...

- До утре, до скоро - във дните със теб!

- Виж ме...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??