19.03.2020 г., 0:44 ч.

Виж се 

  Поезия » Философска, Друга
385 0 0

Виж се, колко си празен,

ти човеко мразен.

Зависим от гнусни пари,

лишен от морал и ценности.

Грозно е твоето тяло,

лишено от дуща изцяло. 

Виж се колко си мразен,

ти човеко празен.

© Емилия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??