Mar 19, 2020, 12:44 AM

Виж се 

  Poetry » Phylosophy, Other
375 0 0

Виж се, колко си празен,

ти човеко мразен.

Зависим от гнусни пари,

лишен от морал и ценности.

Грозно е твоето тяло,

лишено от дуща изцяло. 

Виж се колко си мразен,

ти човеко празен.

© Емилия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??