22.01.2016 г., 10:51 ч.

виж слънцето 

  Поезия » Любовна
304 0 1

Виж слънцето,

любими, погледни !

То върви по пътека

от обич !

А ние сме негови роби,

оковани в лъчи…

© Юлия Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??