30.05.2008 г., 7:25 ч.

Виж сълзите ми! 

  Поезия » Любовна
625 0 1
Искаше да ти докажа своята любов, нали?
Ето, тази нощ виж моите истински сълзи!
Ето, тази нощ отпий от горчивите сълзи!
Ето, тази нощ по-истински съм от всякога!

Тази нощ виж моята любов към теб не пресъхна!
Тази нощ моите сълзи ще говорят вместо мен!
Тази нощ с една целувка спри ги!
Тази нощ нека нашите сълзи се слеят в едно!

Иска ми се никога да не бе виждала тези сълзи,
но ето, че сърцето ми плаче, плаче за това, че е наранено!
Иска ми се никога да не бях те срещал,
за да не плаче моето сърце, за твоите сини очи!

Обичам те! Това мълви сега моето сърце в тази нощ!
Обичам те! Това са думите, които сърцето ми изрича,сега!
Обичам те! Това е истината, която ти искаше!
Обичам те! Това са горчивите сълзи на нашата любов!

Да погледна искам през твоите очи,
за да усетя твоите искрени сълзи!
Да погледна искам в твоето сърце,
за да разбера мислиш ли за мен сега?

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??