3.07.2007 г., 16:13 ч.

Виждах те в зелено 

  Поезия
715 0 4
Виждах те в зелено


Езеро планинско с чисти мраморни води,
слънцето лъчите си в което къпе.
Езеро от тайни бе за мене ти,
езеро от блянове и сънища безкрайно скъпи.

Скочих с безразсъдност тъй зелена
и заблудата си осъзнах едва тогаз.
Локва се оказа най-обикновена,
от която кален си излязох аз.

© Калоян Кънев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??