Jul 3, 2007, 4:13 PM

Виждах те в зелено 

  Poetry
708 0 4
Виждах те в зелено


Езеро планинско с чисти мраморни води,
слънцето лъчите си в което къпе.
Езеро от тайни бе за мене ти,
езеро от блянове и сънища безкрайно скъпи.

Скочих с безразсъдност тъй зелена
и заблудата си осъзнах едва тогаз.
Локва се оказа най-обикновена,
от която кален си излязох аз.

© Калоян Кънев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??