21.05.2007 г., 12:42 ч.

Виждал ли си? 

  Поезия
576 0 0
Ти керамично сърце,
разделено на части две,
виждал ли си, само ми кажи?
Ето гледай, моето разби!

Ти празни стъклени очи
изронили хиляди сълзи,
такова нещо виждал ли си ти?
Ето мойте погледни!

Ти момиче без душа,
останало самичко на света,
механично дишане, живот,
лице без капчица любов,
нявга виждал ли си ти?

Ти блясък в моите очи
отдавна виждал си, нали?
Когато имах аз душа, сърце
и когато ти ми ги отне!!!

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??