4.09.2011 г., 21:54 ч.

Виждам те 

  Поезия
593 0 1

Виждам те, усещам те,  в моя ден,

а в съня си. Ах, любов, пак ли ме посещаваш,

отново чувствам се някак странно, да избера

аз не зная - въпроса или отговора.

 

На глас името ти не изричам, не те слушам,

а мисля много, втълпявам ли си? Но гласът ти

е толкова хубав, чак се усмихвам, като помисля

за теб.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трябва да има някаква логика в графическото оформяне на текста - тук не намерих.
Предложения
: ??:??