20.08.2009 г., 16:17 ч.

Виждаш ли... 

  Поезия » Любовна
754 0 3

Виждаш ли в мен онази странница,
която идва бавно, а как бързо си отива...
както безинтересна, стара страница
тръпката от книгата убива...

Виждаш ли в мен една предателка,
която аз в огледалото съм виждала...
предала себе си, за да е приятелка...
а всъщност е себе си обиждала...

Виждаш ли  в очите ми нещо променено?
Да не се окажеш променен и ти?
Дали сърцето счупено, за ново заменено,
пак за някого тупти?

Виждаш ли в мен обаче стари чувства?
Обратен път към моето сърце?
Защо така говориш... нещо в теб прекъсва...
виждаш ли... ти сам усещаш мойто НЕ.

© Миряна Венелинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??