11.03.2011 г., 20:41 ч.

Виждате ли... 

  Поезия » Философска
459 0 0

Виждате ли...

Виждате ли реалността?...
Съмнявам се във ваш'та правота,
какво е човекът...
един безумний тиранин,
а лошо ли е това?...
Съмнявам се във ваш'та правота.
Защо сме на таз земя?
За да ценим всеки къс трева...
ах, тези деца!
За какви се мислим?
За владеещите света...
не е ли това най-голямата лъжа?!
Дали човекът не е животно,
мислещо се за грамотно...
според мен, отговор на това
може да даде само реалността,
а къде е тя?
На таз земя...
най-вероятно - да!

© Христо Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??