9.02.2006 г., 23:49 ч.

ВИЖТЕ ТУК - КАКЪВ СЪМ ЧУК 

  Поезия
739 0 1


От малък аз съм много прост...
Мама е блондинка, а тате бе матрос
Напарфюмирам ли се в собствен сос
Из наше селУ тичам гол и бос

Нямам надежди, нито упование
Но имам си еднинствено желание
Вода да няма, че къпането е страдание
Сапуна причинява ми ридание...

Най-обичам винце със ракийка
И дай ми бобец с мъничко туршийка
После любов да правя с баба Марийка
Макар и стара - тя е моята комшийка

Щаслив съм - само ако имам гниди
Тогаз безпирно чеша своите хемороиди
Нещастен - га* на баба Мима цикъла и иди**


*га - когато бел. ред.
**иди - идва бел. ред.
ПП И продължение ще има, ама на зима
ППП Ако се възхищавате на моя живот, прочетете "МойтЪ ПълнЪ АфтубиуграфиЪ"

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хахаха!
    супер
    6 за римите и за идеята !
Предложения
: ??:??