31.01.2007 г., 15:45 ч.

"Вик" 

  Поезия
424 0 0
Крещя
Насън или наяве
Крещя от болка
Крещя в око на буря

Крещя заради чувства
Крещя от самота
Крещя защото вкусих
От твойта самота

Крещя защото страдам
Крещя защото падам -
Няма кой да ми подаде ръка
Крещя защото се задавям
Крещейки във калта

Крещях когато беше тук
Крещя когато те няма
Крещя защото бях истинска
Крещя защото се чувствам измамена

31.01.2007 14:10

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??