22.09.2021 г., 17:47 ч.

Вик във Вечността!... 

  Поезия » Любовна
673 0 0

Вик във Вечността!...

                        на С...

 

Искам да бъде красива,

тази Любов дето днес

медена жажда разлива

със елегантен финес!...

 

Сякаш е чудна легенда

тя да остане след нас:

и недопита, и медена,

и с ненаситена Страст...

 

Едно време в Атлантика

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??