4.10.2017 г., 17:47 ч.

Вик за любов 

  Поезия » Любовна
862 5 3

Запомни ме любящ... Запомни ме грижовен...
Запомни ме какъвто ме искаше ти!
Пази ме до теб... Поне като спомен,
макар да не съм вече в твойте мечти.

 

Обичам да знам, че нейде там се усмихваш, 
затварям очи и си точно пред мен!
Звъни във ума ми смехът ти нестихващ,
стоплящ  душата ми в мрачния ден
...

 

Обаждай се, просто така – да ме чуеш...

Или поне ми изпращай по ред или два...
В сърцето ми тягостна болка нахлува –
крещя за любов, а ме чуваш едва...

© Станислав Недялков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря! Наистина оценявам положителните отзиви!
  • Прекрасно е, Стамен! Безкористна, всеотдайна любов блика от всеки стих... А този вик за любов на финала е толкова вълнуващ! Тази жена май не осъзнава какво е изгубила... Поздравявам те! В любими.
  • Чух...
    Хареса ми!
Предложения
: ??:??