4.12.2018 г., 13:59 ч.

Винаги 

  Поезия » Любовна, Философска, Бели стихове, Свободен стих
648 0 1

Валят замръзнали сълзи.

Вали и спомням си...

 

Под един чадър стояхме аз и ти 

и казах, обещах, 

че винаги ще ти бъда приятел, 

винаги ще съм до теб,

винаги ще имаме един друг. 

 

Мама казваше, че мъжете 

винаги спазват обещанията си. 

 

Но сега гримът ти е за друг, 

а как искам да си красива за мен,

усмивката по-сияеща от всякога, 

но за друг, а мислех, 

че винаги ще е за мен. 

 

И как да спазя обещанието си?

 

Нека всички мисли се срутят, 

нека текне над мене всяка горчивина,

нека се впия в яростта. 

 

Не вали. 

Не вали и преследвам белези. 

Завинаги.

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??