19.05.2020 г., 0:56 ч.

Винаги 

  Поезия
529 0 0

Винаги теб съм заглеждал - любов.

Винаги аз съм те гледал встрани. 

Винаги чакам те аз без да спра.

Винаги в моите мисли си ти.

Някой ден ще те видя - любов;

лице във лице със моите мечти

и знам, че ще върнеш ми ти - любов; 

усмивките,  изгубени по твоите очи.

© Mladen Kisov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??