27.05.2008 г., 9:57 ч.

Винаги 

  Поезия » Философска
646 0 17
Понякога така се случва във живота...
На нещото, което просто ти харесва,
съдбата се намесва с пръста си,
и зарове печели, душата ти обсебва.
Понякога открехва се съдбовната завеса...
На нещото, което е метаморфоза
от чувства, прищявки безплодни,
обвивани луксозно, елементарно...
Но... винаги съдбата и никой не успява
нещото да хване... да напише всичко...
Луната пак компания ще прави,
щурците ще напомнят, че сме живи...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??