7.12.2018 г., 18:41 ч.

Винаги ще те обичам 

  Поезия » Любовна
824 1 2

Споменът за теб не си отива,

ти си моето сияние,

без теб не мога аз да съм щастлива,

искам те до отчаяние.

 

По улиците аз, когато те засичам,

от мъка в сърцето си, глава навеждам,

иска ми се да ти кажа, колко те обичам,

но старая се дори й да не те поглеждам.

 

А, когато те погледна в очите,

сякаш почвам да се разтопявам,

едвам задържам си сълзите,

само ако знаеш, как те обожавам.

 

Че аз дори, не те поглеждам,

колкото и да ми се иска,

винаги от мъка се навеждам,

защо ли, любовта ме тъй натиска?

 

Иде ми към теб да се обърна,

писна ми обичта, да я отричам,

ако можех аз, поне за миг да те прегърна

и да кажа, винаги ще те обичам!

 

Любовта към тебе е безкрайна, 

до край за теб ще си мечтая,

но предпочитам да остане в тайна,

Няма никога да си призная.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • депресия... думите са красота, ако рисуват живот, миналото не е живот! Нито болката е любов!
  • Ех, любов, любов. Голяма сила и голяма слабост.
Предложения
: ??:??