14.10.2007 г., 15:02 ч.

Винена бутилка 

  Поезия
768 0 5
Опитах от тъмното вино
с цвят на червена зора
и глътка след глътка отпивам,
от чашата бликва страстта!
Аз съм сама!!!
И в мрака до болка ще чакам.
Аз съм сама!!!
При теб от самотата бягам...
Аз съм сама!!!
А ти къде си?!
Аз съм сама!!!
От мене ти далеч си...
И спомних си твоята грешка,
оставила белег в нощта
и помня целувка гореща,
разпаляща в мен любовта!
И помня, че тебе обичах,
че всичко ти давах с любов,
в замяна едно ти поисках -
помолих за малко любов!
А сърцето мигове на вечност
без жалост пак във мен брои...
и празна винена бутилка
на маса от сатен стои!!!
Вятърът я бутна
и счупи я на стъкълца...
а мене кой сега ще бутне -
да спре да ме боли от самота!!!

© Маги Цанкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??